tiistai 31. tammikuuta 2012

Pakkasta pitelee

Käytiinpä Eskon kans melkeen viikko sitte jo Pöniksessä, mutten näköjään oo saanu aikaseksi runoilla tänne mitään. No parempi myöhään kun silloinkaan :) Tällä viikolla ei kiikkurintamalla ole muutenkaan ihmeitä tapahtumassa kun ulkona on yli -20 pakkasta niin jostain syystä ei hotsita lähteä kinkamille kauhomaan jäätä. Jospa se ensviikolle jo vähä lauhtuis.

Niin mutta Pöniksessä oli kivaa. Tosin mie nyt en paljoa pystyny heikosta kunnosta johtuen, mutta eikhän se kuntoki tule takasi ku jaksaa värkkäillä. Jäätä oli ihan reilusti enempi kö viime kaudella ja luolan suuaukon keskeltä satoi vettä ihan urakalla. Saapa nähä minkälaisia puikkoja tuonne vielä tulee. "Kanjonin" seinilläki oli jäätä niin paksusti, että paikoin se oli ihan kunnolla pystyä.

Esko liidaili pari jäälinjaa ja mie kakkostelin. Lämppärilinjalta laskeutuessa sahattiin rautasahalla pari kriittistä terästankoa mikstaprojektilta. Toisella linjalla oli jo sen verran pystyä, että se on kyllä ihan oikea jääliidi, vaikka pituuttahan näillä linjoilla ei 15m enempää taida olla. Eskomies se sitte liidaili sitä mikstaprojektiaki ja lähellä oli, etteikö sitä tehny. Alun herkältä kiveltä otti hienot räpsytkin. Meikän pulttaus on näköjään kohtuu hyvä, kun tuon pahempia lentoja ei seinältä ota. Lopussa on tietty vähä pidemmät välit, mutta siellähän on jäätäki nii ei siellä niin tiheää pulttausta tarvii.


Luolan suuaukolla on jäätä jo kiivettäväksi.



Kanjonin perusmättölinjoja



Esko liidailee mikstarojektia.



Rojektin yläosassa on jäätä ny ihan kivasti.


Ei kommentteja: