keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Seppis part2

Do dii sainpas aikaiseksi käydä tälleki viikolle reenaileen. YK soolona puuhastelin kun oli niin nihkeesti aikaa, ettei kehdannut ketään kysellä mukaan. Päivällä terotin hakut ja raudat viimekevään jäljiltä oikein vimosen päälle. Viimeksi veinas olla vähä nihkeää kun terän kärjet oli pyöreät. No nyt toimi kyllä hyvin niin kauan kun sitä hauskaa riitti eli yhden nousun ;) Toisen linjan alkuun linttasinki sitte pari kertaa suoraan kiveen kun näytti, että olis ollu paljonki jäätä, mutta mitä sitä turhia kivihän se sieltä senttisen jään alta pilkisti.

Kylläpäs oli sitte nihkeen olosta tuo sooloileminen. Kummasti enempi pumputtaa kun perus yk miehen puuhastelut. Tietty siinä pelottaaki vähä enempi, että mitä jos se grigri ei lukitakaan. Kerran sain sen jumiinkin kivasti niin etten veinannut saada pörrököyttä kiskottua siitä läpi. Aika kiva kun pystyllä roikuskelet yhdellä kädellä ja toisella yrität köyttä kiskoa :) No tuleepahan kuntoa.

Tänä vuonna näyttääki Seppikselle tulevan aivan tajuttomana linjoja. Niin varmaan muuallekin kun oli tuommonen tuo alkutalvi. Pitääpäs katella jos pääsis parin viikon päästä tutkaileen tuonne metsien keskelle.


Hakku hyvässä terässä parin kivi-iskun jälkeen. Ei kun terotukset uusiksi...


2 kommenttia:

Taneli Kalvas kirjoitti...

Ei muuta kuin Petzlin shuntti ostoon. Sillä minäkin olen yk-sooloilut hoitanut ja hyvin toimii. Lukitsee aina ja luistaa hyvin ylöspäin ihan itsekseen. Myös Dave MacLeod käyttää ;)

Juuso kirjoitti...

Joo on mulla tuo shunttiki. En tiä miten se toimis näin talvella. Voishan tuota tieten kokeilla. Esko oli kokeillu tätä Tapsan settiä http://www.rollomixed.com/2011/12/atc-guide-ja-koysisooloaminen-jaalla.html

Veinaili, että toimii ihan ok, mutta vaatii vähän säätöä.