lauantai 14. tammikuuta 2012

Parempi vuosi 2012

Tiiäppä tuosta mutta nyt ainaki eilettäin pääsin jo kiipeilemään jäälle. Käytiin Seppiksellä louhimassa mummojäätä ja olipahan taas hienoa ja varsinkin nyt kun ei ollu kahteen kuukauteen saanut liikuntaa harrastaa. Yllättävän hyvin jaksoin silti vääntää. Tokihan se kävi kyynärvarsia hapottaan mutta muuten ei kunto katkennut, mitä vähän odottelin etukäteen. Noo kuhan tässä nyt kuukauden päivät reenailee niin eiköhän sitä sitte taas jonkulaiseen kuntoon ittensä saa kiskottua. Voin kertoa, että hakut ja raudat oli aika paskassa terässä kun niillä viimeksi on projektoitu Pöniksessä sitä mikstarojektia. No nyt vois ehkä terottaa ja kiivetä jäätä kuukauden päivät että sais vähän pohjakuntoa.


Tunnelmakuvia - ilman jalustaa ei ihan täydellisiä saanu aikaseksi :)



4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Missähän tämä seppälän jää mahdollisesti sijaitsee? Oisin kiinnostunut käymään testaamassa tuon, kun en oikein tiedä näitä Jyväskylän jääkiipeily paikkoja.

-Mikko

Juuso kirjoitti...

Sehän on Seppälänkankaalla ALTEKin pihalla ja Kiilatien ja Kuormaajantien risteyksesn kohdalta käännytään. Nyt kun on kyse ALTEKin pihasta niin auto pitää jättää niin, ettei estä rekkojen liikettä pihalla ja muutenkin käyttäytyä säädyllisesti :)

Juuso kirjoitti...

Nii siellä on sen verran hyvä valaistus firman puolesta, että tuskinpa tarviit otsalamppua illallakaan, mutta varultahan sen voi tietty ottaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia!!

Pitää käydä testaamassa.

-Mikko