tiistai 28. helmikuuta 2012

Seppis part 5 ja 6

Aika paljo on näköjään nyt viihytty taas Seppiksellä. Syynä varmaan se, että kunto on ollu sen verran heikko, ettei oo muualle viittiny lähteä kun lähelläkin saa itseään rääkättyä :) Tässä välillä ehin taas sairastaa yhen lentsun ja tuo viime torstain(23.2.) soolo kerta Seppiksellä olikin aika jäykkää menoa. No mutta onneksi lentsu meni helpolla ohi eikä ollut kun kurkku kipeä ja pari päivää tosi veltto olo. Puoltoista viikkoa meni silti pipariksi reenien osalta, mutta minkäs teet. Nyt täytyy vaan toivoa, ettei ihan heti iske uudestaan.

Eilen oltiin sitten taas jään kimpussa ja hauskaa oli. Antin kans päätettiin ensin testata usean kp:n reitillä toimimista ja kiivettiin vasemmasta laidasta kahdessa osassa. Ensin minä kiipesin noin puoleen väliin ja tein varmistuspisteen minkä jälkeen Antti kiipuili tarkastamaan pisteen ja jatkoi ylös. Ihan hauskaa puuhastelua ja hyvää reeniä jos tässä vaikka päädytään sinne Stora Sjöfalletille(tässä jonkun ottamia kuvia). Liidaaminen tuntui kyllä taas helpolta eikä pelottanutkaan missään vaiheessa. Hienoa hommaa.

Sitte laitettiin viereen yläköysi ja jumpattiin molemmat kolme kertaa putkeen linja ylös. On se vaan hienoa kun ei juurikaan hapota tuo homma enää. Kait se sitte kunto kehittyy. Pitääs varmaan kohta lähteä taas katsastamaan sitä mikstaprojektia...


Meikä kiipeilee kohti varmistuspaikkaa(c Pate).



Ständiviritys. Kyllä kait tämmöseen voi luottaa?



Juha varmistaa ja Pate kiipuilee.




Ei kommentteja: