keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Rojektointi jatkuu

Joo ja saas nähä miten kauan jatkuu. En saanu sitte ketään mukaan kiikuille nii piti vetää yk soolona. Välillä satoi vettäki, mutta pikkuhänkillä kun vedetään nii ei haittaa.

Nyt ei oo kyllä kuvaa setistä, mut yritän selittää. Reitti lähtee ison fleikin päältä johon kapuaminenkaan nyt ei ihan simppeliä ole. No eilen lähdin kiipeemään ja WTF fleikin yläosa liikkui. Noo ei muuta ko miestä köydessä vähän ylös jalat seinään ja käsillä kiinni fleikistä ja volá fleikistä lähti pienen jääkaapin kokonen lohkare irti. No ei se mittään tulipahan yks tiukka muuvi lisää reittiin ;)

Muutamalla yrkällä pääsin tuon ekan muuvin ja ähistelin vanhaan kruksiin ja sieltähän se taas löyty tuttu ja turvallinen ihan helvetin tiukka muuvi. Tai no mulle tiukka Escobar sen tietty vetääs yhellä käellä. Kroppa pienen katon alla ja kädet lipalla vasen krimpistä ja oikee pinchistä vedetään piitkä veto aretelle. Puolittain ylärissä roikkuen sain nyt tuon muuvin tehtyä, mutta seuraava ei ollu menossa. Siinä seuraavassa pitäis jotenki saada jalat lipan päälle ja kurottaa ihan kohtuu listalle.

No ehkä joskus sitte tai jos sais tuon Eskon näyttään mallia ja kertoon että onko se mulla menossa seuraavan parin vuoden sisällä eli onko vaikeus plussan vai kaks meikän tason yläpuolella. Nähtäväks jää. Ens viikolla pitäis kuitenki pultata tuo prokkis ja jos ei oo menossa nii pitää syksyllä jättää se avoimeksi projektiksi.

Ei kommentteja: