tiistai 7. kesäkuuta 2011

Brittisektori vol2

Nyt on tullu käytyä perjantaina ja eilen taas tuolla brittisektorilla härväämässä ja kolme linjaa oon neljästä saanu liidattuaki. On se vaan aikasta asiallinen seinän pätkä. Vielä pitäis tietty perinteiseen brittityyliin kiivetä yhdistelmiä nuihin linjoihin.

Perjantaina liidailin kaikki muut linjat paitsi Janin avaaman "Toivon". Se vasemman laidan Harrin avaama linja on kyllä kans hieno. Loppuun laitoin kaks mikrokiilaa ja suurimman c3n. Tämä yhdistelmä jäi sitten jonku verran jalkojen alapuolelle topatessa, joten loppu on ihan mukavan kuumottava varsinnii kun siinä ollaan vielä herkillä jalitsuilla. No mutta hieno linja ja myös sellainen jonka tulen varmaan kiipeämään vielä monen monta kertaa, eli laatusettiä.

On se vaan Jani saanu ittensä kovaan iskuun kun tuommosen linjan(Toivo kts. video toukokuun blokista) tuohon avasi. Eilen taas haaveilin sen liidaavani, mutta huono feng shui iski ja valkkasin sittenkin yläköyden. Silläkin tuntui muuvit kohtuu jämäköiltä, joten vielä taitaa vaatia yhden lämppärivedon ylärillä ennen liidiä.

Antti veti nätin flashin tuohon Janin avaamaan "Oiva" reittiin. Samalla tuli todistettua, että kyllä siihen kamaa saa upotettua jos vaan haluaa. Antti onnistui kylvämään 7m matkalle 9 piissiä. No ihmekkös tuo jos vähän pumputti miestä hyllyllä seisoskellessaan. Reitti on kyllä muutes nimensä veroinen laadultaan, vaikka niinpä taitaa olla se "Toivokin". Son vaan sen verta jämäkkä, että ei oo ehkä ihan perus kutosen liidaajan on sight kamaa, mutta tervetuloa kokeilemaan.

Sitte vihdoin kuvia paikalta

Antti ja Kiven kääntäjä 4+/5-


Juha ja Kiven kääntäjä, perus nelosen muuvia ;)


Juha asentaa piissiä ja ilmehän kertoo jotain reitin helppoudesta eikös vaan


Antti ja Oiva 5/5+. Mie ihmettelen, että kylläpäs siihen saaki laitettua monta varmistusta.

Ei kommentteja: