tiistai 28. kesäkuuta 2011

Lissää rojekteja

Oton kans käythin viime tiistaina eli 21 päivä kattelemassa sen linja tuolta Paavalinvuoresta ja sitte meikä yrkkäs ylärillä taas tuota omaa prokkista eikä se oo kyllä ihan heti näköjään menossa. Mutta Oton prokkis oli siitä iloinen ylläri että siihen saa näille seuduin harvinaisen linjan sikäli, että se on hienoa ja helppoa kiipeilyä. Pitääs vaan katella pari muutaki linjaa siihen viereen, ettei ihan yhen linjan takia tarttis tuonne eksyä. Tälle linjalle pitää näköjään ottaa lapio mukaan ens kerralla, että saa tuosta puolen välin hyllyltä mullat mäkeen.

Tänää kävin Jussin kans ekaa kertaa tälle kesälle Halsvuoressa. Mentiin lähettään "Leikki-ikä" ja "Multasormi", mutta on ne vaan sen verran jämäköitä linjoja, ettei ollu menossa. Leikki-iässä jämäkkyys kilpistyi yhteen otteeseen joka on vaan niin PASKA. Multasormen alun lapsilukko boulderi ei vaan ottanu taipuakseen. No ehkä ens kerralla sitte. Tuo Leikki-ikä on muutes aika hieno linja. Voimakasta muuvittelua heti alusta alkaen ja vielä tippumisen kannalta puhtaalla seinällä, joten sturtseja voi ottaa kohtuu rauhassa mistä kohtaa reittiä hyvänsä.

No mutta ollako vai eikö olla? Eli pultatako vai mennäkö Halsvuoreen pannuttelemaan. No kait sitä vois toisaalta pultataki nii olis muilleki uutta tekemistä...

Ei kommentteja: