keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Tauko paikalla

Ilmeisesti en ole malttanu perhe-elämältä ja reenailulta jättää tarpeeksi aikaa levolle. Viikko sitten huomasin saaneeni mukavan vieraan eli rytmihäiriöitä. Tämän huomattuani olen yrittäny kyllä nukkua vähän enemmän. Se ei kuitenkaan poistanut häiriöitä, ehkä hieman helpotti. Kävinpä sitten eilen lääkärissä, joka totesi vaivan olevan suht yleistä. No eipä paljon lohduttanut kun mulla nyt sattui 2005 olemaan sydänlihastulehus ja sen jälkeen olen ottanu tällaiset asiat kohtuu vakavasti. Lääkäri suostui ottamaan kohtuu kattavat verikokeet ja niissä ei onneksi mitään ihmeellistä näkynyt. No nyt sitte pitääs yrittää leppuutella sen aikaa, että häiriöt häviää ja sitte alotella reenit taas raahallisesti. Elikkästä parin viikon lepo nyt varmaan ainaski.

No kun ei voi reenailla niin shoppaillaan sitte ;) Käytiin poitsun kans kattomassa mummua tsadissa ja tulin menneeksi Camun ovesta sisään. Tarkotus oli käydä testaan kokoja soft shell takeista ja tarkistaan vaihtoehtoja. Ovesta ulos tulin sitten uusien soft shell housujen ja köyden kans :) Vaarallista tuo kaupoilla käynti kun varusteet alkaa olla 10v vanhoja niin mukaan tarttuu aika helpolla sitä sun tätä. No täytyy kommentoida sitten kun saa nuille kamoille käyttöä, että miten toimii. Housut oli kyllä heti tosi lepposan oloset päällä. Saapa nähä miten toimii. Mutta niin siis tämmöset hommasin:

 
 
 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Millasii rytmihäiriöitä? T hoitsu

Juuso kirjoitti...

Son semmonen muljahus. Tänään esim lounaan jälkeen töissä klo 12 ja 13 välillä tuli varmaan kuus häiriötä. Ja ihan vaan työtuolissa istuessa, ettei muuta kun henkistä rasitetta. Sen jälkeen ei sitte taas mitään. Aika jännää ja vähän mietityttää, että oisko kevyt ulkoilu kuitenki parempi kun pelkkä lepäily. Tiiäppä häntä.

RuskeaWompatti kirjoitti...

Mor

Mulla tuli oikeestaan ekaa kertaa rytmihäiriöt kehiin tänä kesänä kun tyttö synty. Otin magnesiumin takasin ravintolisiin, meni viikko ja sen jälkeen ei ole näkyny.Kokeile jos et oo kerenny vielä.

Juuso kirjoitti...

Joo joku sano kans tuosta magnesiumista ja ostinki het sillon 3 vkoa sitten, mutta ei oo vielä poistanu onkelmaa.

Jätin kahvin ja herätyskellon pois käytöstä. Saapa nähä onko mitään vaikutusta millään näistä.

No tännään uuestaan lääkärille tuumaamaan tilannetta.