tiistai 24. heinäkuuta 2012

Rojektifiiliksissä

Petruksen kans käytiin tuossa Paavalinvuoressa heilumassa. Ohan se kyllä hyvä paikka tämmöseksi kotikallioksi. Petrus otti sitte kovana poikana flash suoritteet Janin reitteihin Oiva ja Toivo. Hieno suoritus! Ite tyydyin kakkostelemaan molemmat, koskapa tarkotus oli pistää kunnon yrkkää tuohon meitsin sporttirojektiin. Täytyy kyllä Janille vieläki antaa pisteet kotiin nuista linjoista. On ne hienoja.

Ilmeisesti tässä alkaa pikkuhiljaa päästä samalle tasolle mihin syssyllä jäätiin. Vuosi sitte ekoja kertoja kunnolla yrkkäsin tätä rojektia ja eihän se ollu menossa lähellekään. Yläkerran muuveista en saanut tehtyä yhtäkään. No nyt pystyy jo tekemään ne muuvit, mutta linkitys on kyllä vielä kuusessa. Alkukaan ei ole ihan mitään läpsyttelyä. Jos lukee sekvenssin väärin on aika hiljaista päästä edes seinälle. Paitsi tietysti jos voimaa on muille jakaa. No mulla ei ole ja sekvenssin on mentävä todella sulavasti pikku katon alle, muuten on aika turha edes yrittää seuraavia kruksimuuveja. Tällä kertaa sain muutaman yksityiskohdan hiottua kruksiin eli yhden käsikrimpperin lisää ja jalka beettaa hiottua. Saas nähä joko ens kerralla tuoreena miehenä sais muuveja linkitettyä.

Petrus testaili kans muuveja ja sai pistääki pari yrkkää, että pääsi seinälle. Kruksi muuveihin ei näyttäny mieheltä tulevan mitään parempaakaan ehdotusta, joten täytyy pysyä omassa sekvenssissä. Tästä tulee kyllä hyvä reitti

Ei kommentteja: