sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Koiran kusetus boulderilla

Lauantaina kävin halailemassa kiviä ja harjaamassa yhen uudenkin linjan. Selkä ja varsinnii oikea käsi on käyny jumittaan aika vahvasti ja pitikin pari päivää lepuutella ennenkö uskalsi käydä kiikuilla. Nytki oikeastaan vaan helppoja linjoja ja kevyesti. Illalla sitte hieroin kättä ja tein rannekääntöä käsipainolla vähän joka suuntaan. No nyt tuntuu vähän paremmalta. Pitää varmaan jatkaa iltajumppailua, ettei tarvii lääkärillä asioida.





Tuommosen kiven nurkan putsailin sammaleista ja olihan kuumaa ja mutaista hommaa. Otteet oli ihan kohtalaiset, mutta mankkaa pyyhettä ja harjaa joutui käyttämään ihan urakalla. Ihan kiva linja siihen syntyi vaikka alkuun elättelin, että olis tullu vähän tiukempiki. No tällä kertaa tämmönen. Ens kerralla sitte jotain muuta. Tuohon syntyi nyt sitte Sammaleen tappaja 6A. Käykäähän testaan onko greidit edes huudeilla. No hassun hauska linja kuiteski eikä huonosti tunnin ja vartin reissuksi ;)

2 kommenttia:

JukkaSakari kirjoitti...

Kirjoitin kommentin iPHONElla mutta se ei tallentunut bittiavaruuteen... On käynyt muuten ennenkin mutta muistin vasta ny! Uutta yritystä kannettavalla.

Ite oon kiivennyt loivaa/vertikaalia tänä vuonna ja olkapäävammat ovat olleet vähissä. Kerran vähän erehdyin riuhtomaan yli 10° negalle ja heti olkapäät kipeäksi. Mitäpä mie sinne negalle enää huseeraamaan, ko' släbejähän nuo mun suurimman mielenkiinnon kohteet on (Norjan multipitchit).

Treenasin kevään sisällä släbiä pikkuotteilla ja helatorstaina onsightasin norjan kutosta. Sen jälkeen oon lohkaroinut pääasiallisesti ja viime viikolla on sightasin 5plussaa. Ihan kivaahan tuo lohkarointi on mutta huonoa treeniä meikälle.

OP uhkasi treenata tänä talvena ja mie meinasin että lähetään Prestenille ensi vuonna. Lähepä messiin! Meikä voi liidata vaikka koko reitin, jos jäbille ei maistu. Melko aikaista tehdä plänejä ensi vuodelle mutta tälle vuodelle en jouda vaipanvaihdolta mihinkään :)

Juuso kirjoitti...

Hyvältähän tuo jampan kiikkuhommat kuulostaa. Totta että jos veinaa kiivetä släbiä niin melko turha reenailla kauheeta negaa paitsi että ei sitä jaksa koko aikaa reenata vaan yhtä juttua. Tai no en mie ainakaan. Koitahan vaihella vaippoja. Pitää kattella jos sitä ens kesäksi keksis jotain reissun tynkää. En tosin uskalla arvailla vielä että minne päin sitä olis menossa. Hauskaa vaipan vaihtoa :-)