perjantai 12. elokuuta 2011

Takaisin ruotuun

No niin eli työt alko ja sitte palattiin proggisten kimppuun kotikaltsille. Käytiin siis poikain kans pulttaamassa pari rojektia. Jospa nuista toisen sais ens viikolla lähetettyä. Toinen on sen verran tiukkaa tavaraa, notta voipi mennä lähetyshommissa jonnii verran pitempään.

Päivän epistolahan oli semmonen, että mie menin ekaksi iskeen toiseen rojektiin pultit ja Janin trädipläjäyksille yläankkurin. Tähän olin varannu tunteroisen aikaa ja kylläpäs veinas muutes olla tiukilla, kun pari pulttia oli NIIN paskoja porata. Köysi tuli reilun metrin leveän katon yli ja olipas ihan saakutin vaikeaa saada edes jotenki siedettävä asento poraamiseen. No tulipahan tehtyä pienimuotoinen vatsalihastreeni siinä samassa sitte. Joka tapauksessa kolme pulttia ja ankkurit tuntiin ei paha kun vertaa edellisen kerran hässäkkään.

Esko oli luvannu näyttää pojille pulttauksen alkeet ja ehtiessäni kallion toiseen reunaan oli pojilla jo köydet valmiiksi viritettynä. No tämä hyvä ei menny aikaa säätämiseen. Mie laitoin reitille yläankkurin ja siihenki sain melko mielenkiintosen asennon viriteltyä. Toinen jalka tuki kuusesta ja toisella jalalla pienestä kallion nykystä tennarilla. Ilmankos kävi hapottaan puolivälissä porausta. Pojille jäi sitte yks pultti per nenä eli just hyvä harjotus eikä meikän tarvinnu ees tehä muuta ko laittaa ankkurit omaan rojektiin ;) Voi kyllä olla, että vielä yhden pultin vaatii reitin yläosaan. Nyt siihen jäi mahdollisuus melko kuumottaviin pannuihin. Parhaassa tapauksessa varmaan nelisen metriä pannutusta ja tuuriboonuksena koivun tai kuusen runko. Mutta näillä mennään näin alkuun.

Esko opettaa


Ihan kivasti hänkkää tuo arete. Eipähän ollu liian helppoa porata pojillekaan.

Ei kommentteja: