torstai 4. elokuuta 2011

Revenne

Käytiinpäs päiväkeikka Reventeenvuorella. Olipas mahtavuutta. Paikkahan on komia ko mikä ja korkeutta kalliolla on ihan päätä huimaavasti. Reissussa oltiin Juhan kans ja Lahesta hyppäs kyytiin Oltsi Rollosta. Formaattina oli, että kaikki kiipeily on liidaamista. Tälleen kaikki saikin ihan tarpeeksi kiivettyä, vaikka oltiin kolmestaan päivän reissussa.

Ite sain liidattua kolme trädi linjaa ja sportteihin siirtyminen iltapäiväksi ei enää onnistunut, kun psykofyysinen kapasiteetti oli käytetty lähes loppuun aamulla. Tästä tuloksena 6a+:n reitiltä täristen pultti pultilta kiipeilyä ;)

Ekaksi kiipesin lyhyen halkeaman Flying Wombats 5-, mikä olikin hieno lämppäri siinäkin mielessä, että jammaamisesta ei tälle kesälle ollut kertynyt kokemusta. No onneksi sitä äkkiä muisti virkistyy. Juha liidas hienosti reitin Saku Sammakko 4 ja Oltsi vetas lentävät vompatit. Seuraavaksi siirryin vähän pidempään noin 25m 5- reittiin Värisuora. Hieno reitti tämäkin täytyy myöntää. Noin puolet reitin pituudesta oli siistiä halkeamaa ja otekiipeilyä loppuun. Alun hyllymeiningit oli kuitenki sen verran siistiä ettei ne onnistunu pilaamaan reitin fiilistä eli tosi hieno reitti ja voin suositella myös niille joille tuo 5- voi tehdä tuskaa. Tällä reitillä on hyvä kokeilla rajojaan trädillä. Oltsi kiipes saman ja Juha kiipes toisen nelosen nimeltään Metsämansikka. Ilkan suosituksesta mulkoiltiin nurkan takaa 5+ reittiä Kuukkeli. Alun hänkkäävä layback kruksi oli niin kuumottavan näkönen, että pakkohan sitä oli kokeilla. Ikään en aikasemmin ollut trädi on sight kiivennyt suomi 5:ta vaikeampaa joten vähän kyllä jänskätti. No menihän se vähän puhisten ja tämäkin kyllä tähtireitti ainesta. Eli skumppaoikeudet tuli kuitattua, kun kaikkien aikojen vaikein trädi on sight äsähti tilille. Seuraavan kerran täytyy kyllä testata myös Ilkan listalla ollutta Urkupillit 6- reittiä. Se näytti siltä, että vaikkei oliskaan menossa niin ei kuole jos pannuttaa kun tippuu sen verta siististi. No Oltsi tempas jälleen saman ja tais olla myös Oltsille enkat suomi greidin flashinä. Juha kiipes sitten vielä lentävät vompatit ja Värisuoran meidän molempien psyykatessa, että tosi hieno reitti eikä nyt niin kovin vaikea. No kyllä mies sen verran tiukkailmeiseltä näytti kruksissa, että tais olla ihan tarpeeksi tiukkaa ;) Mahtavaa settiä, skumppaoikeudet kaikille :)

Lyhyen evästauon jälkeen oli tarkotus kiivetä pari sporttireittiä vielä illalle. Noo eipä taas menny ihan niinko oli tarkotus paitsi Juhalla, joka kiipes tosi hienon ja ilmavan Matti Virtasen pilarin 5b. Oltsi lähti sitten kiipeemään tähtireittiä Pilli 6a+. No ei ollu menossa ja parilla levolla piti veivata toppiin. Meikä lähti perään kokeileen flashiä, että olisko menossa. No ei ollu. Hyvä että ekan pultin sai klipattua ja päätin tulla alas. Olis tuo varmaan menny pultti pultilta, mutta ei jaksanu säätää, vaan suuntasin toiselle uhrille eli Pupselinos remastered 6a+. Se näyttikin aika hienolta ja jatkuvalta. Lähtö tuntui ihan vahvalta, mutta eipä ollu menossa. Kruksista otin ota tiukka pannut eli noin 20 senttiä pultin yläpuolelta ;) No sitte kiipesin vielä yhdellä levolla toppiin märisten aina vaikeammassa kohdassa, että ei pysty ei pysty. No pysty kuitenki ja jälkeen päin ajatellen jos olis vähän levännyt ja lähtenyt vetämään uudestaan niin olis varmaan menny. No jossitellahan aina saa ja jäipähän jotain tekemistä seuraavaankin kertaan. Mutta nyt kuvia!

Oltsi ja Flying Wombats 5-


Mie samalla reitillä.


Vielä Juha ja lentävät vompatit


Mie ja Värisuora 5-


Juha ja Värisuora


Meikä taistelee Kuukkelin 5+ kruksissa


Oltsin tyylinäyte aiheesta


Juha ja Matti Virtasen pilari hieno 5b


Oltsi yrittää reittiä Pilli 6a+ ja varmistaja keskittyy omaan napaan ;)

Ei kommentteja: