keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Yläköysikovikset

Hep! Olipas mahtavaa settiä eilettäin. Siis veivattiin yläköydellä mixtakiipeilyä ja päästiin ainaski kolme metriä maasta. Tää on kyllä hieno laji ;)

Oltiin siis eilen pöniksessä kattelemassa yhtä mikstalinjaa ja kuinka ollakaan se tuntui olevan kuin tehty eli otteita ei ollu liikaa tai ne oli pyöreitä slouppereita, jotka on hakuille mahdottomia. No enivei kaikki tarvittavat otteet tuntui olevan seinässä, että just just ylös pääsee. Tästä kertoo ehkä hieman myös se, että noin parin kymmenen yrityksen jälkeen päästiin vasta tuo kolme metriä maasta.

Jani tekee reittiä


Ens viikolla uudestaan!

2 kommenttia:

Antti kirjoitti...

Eikös tuo reitin tekeminen(Jani tekee reittiä) viittaa siihen, että reitistä tulee väkisinkin tehdyn oloinen :) Tehkääkin sitten hyvin. kun saan ranteeni kuntoon tuun lähettäänsen :)

Juuso kirjoitti...

Tässä tapauksessa oli ehkä hieman provoa mukana ;)

Sahataan kivestä törröttävät terästangot vidduun, kun ei haluta toista persereikää tippumistapauksessa. En tiiä voiko tuolla myöskään oikein tsipata koska ainaski tuo 20 luvun betoni on siinä kuosissa, että hakulla saa melkein hakattua siihen ne otteet mitä sattuu tarviin.

Joo mutta kuhan saadaan homma hoitoon niin tere tulemast.