tiistai 22. helmikuuta 2011

Paskaa yrkkää ja The hurting

Torstaina kävin eka kerran piitkään aikaan sisäpulterilla yrkkäilemässä ja kyllähän oli aika väsynyttä meininkiä. Ei näköjään jääkiikut paljoa jeesaa pulterille. No semmosta se on ja onneksi on ulkokauteen vielä pari kuukautta aikaa.

Tällä viikolla onkin ohjelmassa lepoa, venyttelyä, kamahuoltoa, pakkausta ja Korouoma. Täytyy vetää perjantaina kuntotesti Ruskeella niin saadaan jalat tukevasti maan pinnalle ;) Sitte katotaan mitä teherään.

Videoeditointi projekti Mixed Feelingsin noususta on vähän seisakkeella, kun sain sen melkeen valmiiksi ja ryssin homman. Jouduin sitten alottaan viikko aiemmasta projektitallenteesta uudestaan. No kyllä siitä vielä hyvä tulee.

Niin sitte tämä mielenkiintonen reitti tuolta Enklannin mailta eli The Hurting XI, 11. Reittihän on Dave MacLeodin 2005 ensinousema hirvitys ja saanut tällä kaudella pari toistoa. Reitti on ilmeisen tiukka kun toistonousijat sturtsanneet lähes samasta kohtaa. Kannattaa lukia poikain kertomukset nousuista eli toistonousu Andy Turnerin toimesta ja kolmas nousu Greg Boswellin kertomana. Hienoa settiä ei voi muuta sanoa.

Ei kommentteja: