sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Pöniksessä pööpöileen

Käythinpä eilen Eskon kans Pöniksessä testaamassa talvikuntoa. Jäätä ei ollu, mutta mitenpä sitä vesisateessa ja 5 asteen lämmöissä. Loputki tippuili pois siinä aamupäivän aikana. No ei se kunto nyt ihan huono ollu, mutta jos tässä muutaman treeniviikon sais vedettyä ilman lentsuja niin sitte vois alkaa reitit taipumaan.

Ensin yrkättiin vanhaa rojektia ja ekalla eli lämppäriyrkällä piti ottaa kaks tosi pitkää lepoa ennenkö pääsi luolasta ulos ja pumputti ihan pöljänä. Toinen yrkkä oli menossa aika vahvasti, kunnes sain jotenki ihmeellisesti kiskottua hakun irti toiseksi viimeisestä isosta reiästä ennen luolan suuta. No tulipahan vedettyä pitkästä aikaa ihan kunnon pannut. Pyörähdin vielä pää alaspäin, jota ei olekaan tainnu koskaan ennen käydä.

Sitte yrkättiin toista rojektia luolan toiselta puolelta ja sen muuveista ei ollukaan mitään hajua, joten mielenkiintoista rapuamista oli kyllä meno. Aika hyvät pannut onnistuin tästäki ottamaan kun hakku lähti slouppaavalta listalta kohtuu yllättäen. Lähellä oli, ettei Esko saanu raudasta naamaan. Neljän yrkän jälkeen olinki jo niin puhki, että oksennus maistui suussa. Hyvä reeni siis. Tätä lissää ;)

Ei kommentteja: