maanantai 15. lokakuuta 2012

Talvi tulee oletko valmis

Nyt on kyllä tämä kesäkausi mennyt niin penkin alle, ettei oikein pysty enää muuta, kun siirtymään hakun kahvaan. Boulderkelejähän tietysti vielä olis kovastiki, ja kait se pitää vielä yrittää jossain käydä pyörähtään ennen talven tuloa.

No joka tapauksessa eilen oltiin valmistautumassa uuteen jääkauteen. Toisin sanoen siivottiin ja kunnostettiin Pönistä. Raivattiin turhia rautatankoja seiniltä ja kerättiin teinien roskia ympäristöstä. Lisäyksenä paikan reitteihin pultattiin tunneliin uus mixdead rojekti ja lisättiin vanhaan rojektiin yks pultti.

Jani on kyllä aika äijä. Uuden rojektin pari katto osuuden pulttia vaati teknoamista, ja ukko veteli teknotikkailta pulttia kattoon kun vanha taitaja ikään. Minun piti laittaa nuoki pultit, mutta jänistin, kun alutikkailta piti astua teknotikkaille, jotka oli kiinni erittäin luotettavassa peckerissä(betonin ja kiven välisessä halkeamassa). Pitääs varmaan tuota teknoaki vähä reenailla. No mutta propsit Janille nuista pulteista. Nyt on uus rojekti valmiina odottelemassa jäiden tuloa.

Mie poraamassa kolmatta pulttia uuteen mixtahässäkkään.



Tässäpä vähä viteota päivältä:

Talvivalmisteluja Pöniksessä from Juuso Raekallio on Vimeo.

2 kommenttia:

esko kirjoitti...

Hyvä jätkät!

Juuso kirjoitti...

Joo kyllä aika tyytyväisiä oltiin siihen mitä saatiin tehtyä kolmissa miehin. Tulis ny vaan sitte se pakkanen. Vettähän tuota näytti jo olevan ihan omiksi tarpeiksi.