maanantai 3. syyskuuta 2012

Aletaan taas alusta

Tai siltä se ainaki tuo perjantainen kiikuilla käynti tuntui. Paten kans veinattiin käydä ensin kiipeämässä Alta lipan Paavalinvuoressa ja sitte testata Janin Mörkö diskossa reittiä.

No ei menny niinkö Strömsössä. Pate sai puuskuttaen kiivettyä Alta lipan pultti pultilta ja meikäläinenki joutu ottaan yhden levon eka yrkällä. Oli oikein kunnolla kroppa kohmeessa. Kurkottaessa otetta ja laittaessa voimaa muuvin tunsi oikein kuinka lihakset alkovat hädin tuskin toimimaan. No parin viikon tauko tekee tietysti aina terää, mutta että näin jumissa. Noo jospa se taas tästä sitte. Toisella yrkällä sain kiivettyä reitin puhtaasti, mutta kyllä olen vahvasti sitä mieltä että greidi ei tosiaan oo 6a+ alaosastossa. Verratkaappa nyt oikeasti muihinki reitteihin kö Halsvuoren sandbageihin.

Joo no Patella jäi sitte reitti vielä tekemättä. Sen verran pitkin arvottiin kuitenki tuossa, että piti jättää muut köysihommelit väliin ja painella esittelemään Patelle Liukumäki kiven takapuolen linjoja. Ihan hyviä reittejä, tosin tuota Sammaleen tappajaa piti down greidata pykälällä kun tuntui niin helpolta verrattuna Ilta pimenee reittiin. Käykäähän testaamassa ja kertokaa mielipiteenne.

No jos sitä tällä viikolla sitte taas sais aikaseksi jossain vähä käydä kiveä halaamassa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei oo muuten Halsvuoressa mielestäni yhtään sandbagia. vrt. muualle suomeen niin ihan linjassa ovat..

Juuso kirjoitti...

Niihän tuota on yrittäny vertailla. Tuoreemmissa reiteissä taitaa olla toki greidi kohillaan. Vanhoihinkin on alkanut pikkuhiljaa tulemaan sen verran kommentteja, että kait ne sitten nykyään on jo paremmin huudeilla. Tosin esim Ikuinen Tuska on tiukempi kun mitä Rollon Songassa Kulma 6c. Toki tässä nyt saattaa olla että ei pitäis liiaksi yleistää. Oon vaan niin paska ite ;)