tiistai 16. helmikuuta 2010

Ulkoilua

Sunnuntaina oli kyllä aivan loistava ulkoilupäivä. Alta kymppi pakkasta ja arska paisteli. Mikäs sen parempaa? No Tietysti jääkiipeily rotkolaaksossa mihin se aurinko ei paista ;)

Käytiin siis katsastaan Hitonhauta. Tänä vuonna ei oo jäätä kuin yhdessä paikkaa mutta siinä sitte sitäkin enempi. Kunnon fiilistelysetit saatiinki vedettyä ja olipa kyllä taas jääkiipeily niin hauskaa, että vois saada siitä aivan väärän kuvan jos ei tietäis paremmin.

Joku muukin oli keksiny saman ajatuksen. Vähän aikaa kun oltiin väännetty saapui viiden jampan porukka ja tästä vielä vähän ajan päästä parisko. Eli meitä oli tuolla pikkuruisella paikalla kymmenen henkeä.

Jani lämppäilemässä.


Lämppäröinnin ja yhden sporttiliidin jälkeen kokeilin vetää semmosta koko putouksen diagonaalisti vetävää poikkaria ja sehän oli perkele yllättävän timanttista touhua tuo poikkarointi. Puoleen väliin pystyin, mut sitte oli otettava levot ruuvissa. Tosin tähän saatto osittain vaikuttaa seki, että jostain syystä päädyin ruuvaamaan toisen ruuvin pystyltä lukotuksessa ja oli niinko niin lähellä, etten sturtsannu sen ruuvin kanssa. No sitteppä ei pystynykkään ennää :) Tuo lukotusruuvaus tuli tehtyä pitkälti siksi, että jalat oli semmosella jääverholla eikä uskaltanu luottaa niihin.

Lopuksi liidasin pisimmältä pystyltä vielä yhden vedon. Kylläpäs oli muutes paikat maanantaina jumeksessa. Asiallista reeniä siis.

Lisää kuvia reissulta Janin blokista: omakustanne.blogspot.com

Ei kommentteja: