keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Kuntoraportti

Hyvinhän tämä homma meni. Mulla oli mielikuva suurinpiirtein, että kipsin poiston jälkeen vaan kuntoutetaan lihas ja taas juostaan. No ei se nyt aivan niin näköjään mene. Suurin ongelma on ollu jalan turpoaminen ja nivelsiteiden jäykistyminen kipsin aikana. Nyt on kuus viikkoa kipsin poistosta ja nilkan liikkuvuus on ehkä 90%. Nilkka nivelen ympäristö turpoaa vieläkin ja pohkeessa ei todellakaan ole voimaa.

Jalka heti kipsin poiston jälkeen
 

Tuosta kuvasta huomaa hyvin myös kuinka jalkapöydän lihakset ovat surkastuneet ja jalka on kaventunu toiseen verrattuna. Tämä on myös aika paha sillä jalka ei näin kestä rasitusta kovin hyvin.

No kun ei urheilla niin harrastetaan sitten kaikkea kivaa, mihin ei urheillessa jää aikaa. Tai no - ihan ku tuo urheilu nyt tässä iässä sitte olis niin paskan tärkeää. Kävinpä kouluttamassa koiraa vähän koirien tavoille. Suht hyvin tuo sorsan oppikin hakemaan.

Demokratiaa sorsille


No nyt on sitten ollu se sikaflunssa tai mikä lie, mutta tämmöstä kuumetautia ei olekaan kymmeneen vuoteen ollu. No mikäs kiire tässä parannellessa ;)

Ei kommentteja: