sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Seppis part4 - reeniä reeniä

Jepulis jep. Tänää käytiin miellyttävässä pikkupakkasessa Seppiksellä fiilistelemässä. Olipas se kyllä taas hienoa hommaa kun kamppeet pelaa. Nyt oli samat alusvaatteet kun viimeksi ja tuommoselle vajaalle kymmenelle asteelle tuntuis olevan tuon vertanen(yhdet lämpökerraston housut ja pari lämpökerraston paitaa soft shellien alla) sopivasti.

Hienoa kun tuo reeni tuottaa näin nopeasti tulosta. Kuukauden päivät oon nyt reenannu sairastelujen jälkeen ja nyt alkaa olla jo suuristapiirtein samassa kunnossa kun ennen sairasteluja. Tein siis kauden ekan jääliidin ja eihän se pahalta tuntunutkaan. Mukava roikuskella hakuissa kun ne tuntuu kahvoilta ja vähän käsiä ravistelemalla ne palautuu kovaltakin tuntuvasta hapotuksesta. Jospas sitä sitte maaliskuun puolivälissä pystyis vetämään jo vähän isommin kunhan reissulle pääsee.

Tekniikkareeniäki tuli tehtyä sen verran, että opettelin tekemään abalakovin. Yllättävän helppoa oli kyllä saada reiät osumaan kohilleen. Kokonaisuudessa aikaa meni ehkä kaks minuuttia. Jos tätä joku lukee niin minkäs paksusta narua ootta käyttäny nuissa abalakoveissa?


Seppiksellä on kyllä hienosti jäätä. Niin on toisaalta varmaan jokapaikassa muuallakin. Pitäis varmaan käydä vähän jossain excursiolla...


Ei kommentteja: